Dette er Aurora

Aurora baner vei for fremtidens helsetjenester for
bedrifter – alltid med ansatte i fokus

Vår plattform

Arbeidsmarkedet er i endring; vi jobber mer og mer fra der vi selv ønsker å være – hybrid, kontor og fjernarbeid. Da er det ikke alltid mulig eller optimalt å benytte de tradisjonelle helsetjenester.

Derfor bygget vi en plattform hvor ansatte får tilgang til et bredt utvalg av digitale helsetjenester. Slik kan de jobbe mer proaktiv med helse og være i forkant av sykemeldingene, hvor og når det passer dem – på jobb, hjemme, på hytta eller på farten.

Med Aurora får dine ansatte samtidig et attraktivt gode som gir forutsigbarhet og trygghet.

“Øk produktivitet,reduser sykefraværet, og bli en mer attraktiv arbeidsgiver"

Hvordan jobber vi?

Vi jobber sammen med høyt kvalifisert helsepersonell som har god erfaring i å utføre digitale konsultasjoner. Vår erfaring er at digitale helsetjenester kan være like effektive som tradisjonelle tjenester.

Den beste måten er å jobbe forebyggende, før det fører til sykefravær. I Aurora jobber vi derfor proaktivt med å motivere og inspirere de ansatte til å bruke tjenestene.

Det er viktig for oss at tjenesten skal være trygg og enkel å bruke. Som bruker trenger du kun tilgang til internett, en PC, nettbrett eller smarttelefon.

Dette vil jeg høre mer om!

Vi heier på selskaper som har fokus på fysisk og mental helse hos sine ansatte! Ta kontakt eller send en mail til support@aurorahelse.com.