Spørsmål?

Vi har samlet de vanligste spørsmålene vi får i møte med nye kunder.
Under finner du svar på spørsmålene dine. Håper det hjelper!

Tjeneste

Hva slags tjenester tilbyr Aurora?

Aurora tilbyr en plattform hvor dine ansatte får tilgang til et bredt utvalg av digitale helsetjenester. Avhengig av abonnement, får ansatte digitalt tilgang på lege, psykolog, ernæringsfysiolog, hudlege, personlig trener og fysioterapeut hele året til et fast beløp per ansatt i måneden.

Hva er Auroras åpningstider?

Ansatte kan bestille time med helsepersonell til bestemte tidspunkt mellom 08.00-16.00 mandag til fredag (for psykolog mellom 08.00 - 21.00 mandag til fredag).

Hvilke helsepersonell jobber i Aurora?

Aurora samarbeider med autorisert helsepersonell som leverer helsetjenester via plattformen. Vårt helsepersonell har god erfaring med å utføre digitale konsultasjoner.

Hvordan fungerer plattformen?

Etter innlogging booker ansatte selv tjenestene de har behov for enkelt i plattformen, når det passer dem. Etter booking får ansatte en tekstmelding med bekreftelse av booking og en kalender invitasjon på e-post. De kan bruke linken i tekstmelding eller kalender invitasjon for å gjennomføre digital konsultasjon (videomøte).

Kan ansatte benytte Aurora når de reiser eller er bosatt i utlandet?

Ja, ansatte kan snakke med helsepersonell uansett hvor i verden de befinner deg. Det eneste de trenger er god internettforbindelse.

Kan Aurora benyttes privat?

Ja, tjenestene kan brukes både relatert til jobb- og privat.

Må jeg ha en skade eller akutt plage for å benytte tjenestene?

Med Aurora kan ansatte ta tak i potensielle helseutfordringer før de oppstår. Det oppfordres til at tjenesten benyttes proaktivt.

Finnes det begrensninger med bruk av tjenester?

Psykolog og fysioterapeut har en begrensning på 8 konsultasjoner per ansatt i året. Øvrige tjenester har ingen begrensninger.

Hva skjer når jeg trenger en fysisk undersøkelse?

Aurora tilbyr kun digitale undersøkelser, men kan henvise til fysiske undersøkelser dersom det skulle være behov for det. Det gjøres oppmerksom på at undersøkelser utenfor Aurora plattformen ikke dekkes av avtalen. 

Henvisninger og sykemeldinger

Kan jeg få henvisning fra leger hos Aurora?

Du kan få henvisning til spesialist eller andre undersøkelser (f.eks. røntgen) dersom legen finner det nødvendig. Leger hos Aurora gjør alltid individuelle vurderinger av hver enkelt pasient, for å gi best mulige råd og behandling.

Hvordan sendes henvisningen?

Henvisningen sendes direkte til aktuelle spesialist og du vil bli kontaktet av spesialisten for time.

Kan jeg bli henvist til fysioterpeut og psykolog?

Legene i Aurora kan gi deg henvisning til digitale konsultasjoner hos de fysioterapeuter og psykologer vi samarbeider med. Du kan også henvises til fysiske konsultasjoner, men da vil da ikke være dekket i avtalen da dette kommer utenfor Aurora abonnementet.

Kan jeg få sykmelding fra Aurora?

Det er per i dag krav til personlig oppmøte hos legen for å få sykmelding, på grunn av det har våre leger ikke mulighet til å gi ut sykemelding digitalt.

Kan jeg få resepter hos Aurora?

Ja, du kan få resept (e-resept) på legemidler fra våre leger akkurat som på et vanlig legekontor som du kan hente på valgfritt apotek i Norge.

Informasjonssikkerhet

Er Aurora plattformen sikkert?

Ja, alle kommunikasjons- og helsedata er kryptert under lagring og transport. Aurora oppfyller standardene for datasikkerhet i helsesektoren. Du kan stole på at vi behandler helseopplysningene dine trygt og sikkert.

Vil arbeidsgiveren min vite at jeg har brukt Aurora?

Nei, alt du foretar deg på plattformen er anonymt, din arbeidsgiver vil ikke få innsikt i hvilke tjenester du som ansatt benytter.

Vil fastlegen min vite at jeg har brukt Aurora?

Nei, fastlegen din kan ikke se at du har brukt Aurora, men enhver lege som behandler deg kan se dine tilgjengelige-resepter.

Hvordan lagres informasjon?

Informasjon fra timeavtaler behandles som sensitive opplysninger i henhold til personvernloven og pasientsikkerhetsloven. Videomøtene på Aurora blir ikke tatt opp og dokumenteres ikke utover notater i din journal, akkurat som ved et vanlig besøk. For mer informasjon om hvordan dine personlige opplysninger blir behandlet henviser vi til brukervilkårene.

Hvor kan jeg henvende meg med eventuelle klager?

Dersom du ikke er fornøyd med tjenesten eller måten du ble møtt av behandler på, vil vi gjerne at du deler dine synspunkter med oss. Henvend deg direkte til oss her på mail:  support@aurorahelse.com. Gi gjerne en beskrivende forklaring på hva og hvorfor du hadde en dårlig opplevelse.

Priser

Hva koster et Aurora-abonnement?

Aurora tilbyr tre forskjellige abonnementer.
Med
Aurora Basis får de ansatte tilgang på lege. Dette abonnement koster NOK 139 per ansatte per måned.

Med
Aurora Standard får de ansatte tilgang på lege, psykolog eller fysioterapeut. Kontakt oss for pris på dette abonnementet.

Med
Aurora Pluss får de ansatte tilgang på lege, psykolog og fysioterapeut. Kontakt oss for pris på dette abonnementet.

Hvor lenge er en kontrakt med Aurora bindende?

Aurora har en bindingstid på 3 måneder. Selskaper kan si opp før starten av en ny 3-måneds periode.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss ​​en e-post på
support@aurorahelse.com